Aranžmaji in dekoracija

Prav vsako darilo lahko izgleda posebno, če je aranžirano z navdihom in izvirnostjo!

V Cvetličarni Aralija v Mariboru posvečamo veliko pozornost izdelavi aranžmajev. Pri tem so nam pomembni tako raznoliki in sodobni materiali, barve, kot tudi linije in umeščenost v prostor, ki mu je aranžma namenjen.


Aranžmaji in dekoracija za vsak dan

Lepota doma, svečana miza, vstop v poslovni prostor, vse to bo na obiskovalcih pustilo veliko prijetnejši vtis, če ga bodo spremljali zunanji ali notranji stilno oblikovani cvetlični aranžmaji.

Z ustreznim aranžmajem vsak prostor pridobi svojo unikatno podobo in značaj. Z njim dodate sejni sobi karakter, polepšate tajništvo in prostore, kjer sprejemate poslovne partnerje ter nenazadnje recepcijo, ki je prvi stik obiskovalca z vašim podjetjem.

Vaša dnevna soba ali bralni kotiček bo veliko prijetnejši, če ga bo krasil svež pomladanski cvetlični aranžma, praznična božična dekoracija ali samo cvet, mojstrsko in estetsko aranžiran.


Aranžmaji in dekoracija za posebne priložnosti

Svečanosti, različni prazniki in posebni dogodki so pogosto vir navdiha za prav posebne in unikatne aranžmaje.

Izvirno aranžiramo darila za rojstne dneve in poskrbimo, da so darila za posebne priložnosti res posebna. Poskrbimo za svečane aranžmaje od krstu, birmi, obhajilu ali poroki.

Pomagamo pri izbiri cvetja za zahvale, aranžiramo košare sadja za hitrejše okrevanje in vam pomagamo pri "smešnih" darilih za dekliščine in fantovščine.

Izbor fotografij unikatnih dekoracij in aranžmajev za različne priložnosti si lahko pogledate na spodnjih povezavah.

Poročni šopki in dekoracija
Cvetličarska dejavnost v času razglasitve epidemije