Cvetličarna Aralija

Cvetličarna Aralija, ki deluje pod okriljem Pogrebnega podjetja Maribor se lahko pohvali z več kot 65. letno tradicijo. V cvetličarni pri vhodu na pokopališče Pobrežje in v kiosku na pokopališču Dobrava vam izkušene cvetličarke pripravimo unikatne izdelke iz dnevno svežega cvetja. Pri izbiri vam strokovno svetujemo, pri čemer vedno upoštevamo vaše želje in namen izdelka. 

Naša ponudba

Specializacija Cvetličarne Aralija je izdelava žalne floristike. Dnevno izdelamo do 30 vencev in nagrobnih aranžmajev, letno pa poskrbimo za več kot 1300 pogrebov. Poleg žalne floristike imamo na izbiro različne nagrobne sveče, ki jih lahko na vašo željo aranžiramo.

Prav tako lahko pri nas naročite enkratno ali večkratno ureditev grobnega mesta in tako poskrbite, da bo vaš grob urejeno skozi vse leto.

In ker je cvetje lepa pozornost za prav vsako priložnost, boste v naši ponudbi našli šopke, lončnicearanžmaje in kreatvne dekoracije za dom ali poslovni prostor, za rojstne dneve, obletnice, birme, obhajila, poroke in številne druge dogodke.

Koledar Cvetličarne Aralija

Od leta 2016 dalje, Cvetličarna Aralija vsako leto pripravi svoj koledar s profesionalnimi fotografijami naših izdelkov, ki so posebej za ta namen pripravljeni v skladu s tematiko koledarja. Koledar tako ni le uporaben, temveč predstavlja kreativni in estetski izdelek, ki celo leto krasi stene njegovih prejemnikov.

Enega od koledarjev si lahko pogledate TUKAJ.


Cvetličarska dejavnost v času razglasitve epidemije