Adventni venčki in božična dekoracija 2023

Adventni venček je tradicionalni krščanski simbol, ki se uporablja med adventnim obdobjem. Običajno gre za okrogel venček, izdelan iz zelenja, pogosto smrečja ali jelke, okrašen z različnimi simboli in štirimi svečami. Prvo adventno svečko bomo letos prižgali v nedeljo, 3. decembra, in nato po eno dodatno vsako naslednjo nedeljo, vse do božiča.

V Cvetličarni Aralija sledimo sodobnim trendom, kjer se tradicija prepleta z modernejšimi oblikami, materiali in barvami. In točno taki so naši adventni venčki, ki vas že čakajo na naših policah - zanimivi, dovršeni, elegantni ter v široki paleti različnih barv in oblik. Primerni za vsak prostor in vsak okus. Obiščite nas in si izberite svojega!

Naj naši unikatni adventni venčki in ostala božično-novoletna dekoracija v vaš dom prinesejo toplino, sproščenost in optimizem prihajajočih praznikov.

Naj se božični čas začne!

*Nekaj primerov adventnih venčkov in božične dekoracije najdete v fotogaleriji in videu, lahko pa se odločite za popolnoma personaliziran adventni venček po vaših željah.

Cvetličarska dejavnost v času razglasitve epidemije