Šopek spominov ob upokojitvi

V ponedeljek, 28. avgusta 2023, smo v Cvetličarni Aralija pripravili posebno presenečenje za dve izjemni osebi, ki se po več kot 37 letih dela v naši cvetličarni odpravljata v zasluženo upokojitev.

Marinka Cvetko, ki je svojo cvetličarsko pot v Cvetličarni Aralija začela leta 1982, ter Darja Rus, ki je ustvarjala v naših cvetličarskih prostorih od leta 1986, sta skozi vsa ta leta postali ne samo vrhunski mojstrici cvetja, temveč tudi čudoviti sodelavki in predvsem pravi prijateljici vsem ostalim cvetličarkam. Spomini, ki smo jih skupaj ustvarili, bodo za vedno zasedli posebno mesto v naših srcih.

Kot izraz hvaležnosti za nepozabna leta, preživeta skupaj, smo vsaki posebej pripravili personalizirano spominsko fotoknjigo in plakat. Skozi fotografije, ki segajo od samih začetkov njunega delovanja pa vse do današnjih dni, smo ustvarili pravi šopek spominov, ki ju bo spremljal v novem življenjskem obdobju. Ob nostalgičnem obujanju spominov smo se posladkali še s torto, za ščepec smeha pa so poskrbele šaljive majice za bodoči "penzionistki".

Marinka in Darja, želimo vama upokojitev polno neskončnega veselja, sprostitve in novih dogodivščin!

Z iskreno hvaležnostjo in toplimi željami,
vajine cvetličarke Cvetličarne Aralija

Cvetličarska dejavnost v času razglasitve epidemije