Urejanje grobov v poletnih mesecih

Urejanje grobov in drugih zelenih površin

Poletne mesece običajno zaznamujejo vroči sončni dnevi in pomanjkanje dežja, zaradi česar potrebujejo rastline, ki krasijo grobna mesta in ostale zelene površine pokopališča, dodatno skrb in nego. Večkrat je na primer treba zamenjati vodo v vazah, redno zalivati zasaditve in pogosteje kositi travnate površine, ki so značilne za pokopališče Dobrava.

Poleg tega je priporočljivo zasaditve na grobovih in drugod na pokopališču zamenjati z rastlinami, ki so vzdržljive in odporne na specifične poletne pogoje. Zasaditev pred kioskom Cvetličarne Aralija na pokopališču Dobrava smo tako že zamenjali s čudovito dišečo sivko, ki bo krasila vhod na pokopališče čez celo poletje.

Poskrbimo za vaše grobno mesto

Zaradi vsakodnevnih obveznosti, dopustov ali drugih vzrokov se včasih zgodi, da sami ne uspemo ali ne moremo skrbeti za grobove naših najbližjih. V teh primerih za urejenost grobnih mest namesto vas poskrbimo cvetličarke in vrtnarke Cvetličarne Aralija. Zalivanje rož, obrezovanje grmičevja in urejanje zasaditev na grobovih so le nekatere od storitev, ki jih nudimo, zato nas kontaktirajte in nam zaupajte vaše želje!

Več o urejanju in oskrbi vašega grobnega mesta si lahko pogledate TUKAJ.

Cvetličarska dejavnost v času razglasitve epidemije