Valentinova darila v Cvetličarni Aralija

Valentinovo je tik pred vrati in zaljubljenci po vsem svetu že izbirajo darila za svoje ljubljene osebe, da bi proslavili dan ljubezni.

Tradicionalna darila, kot so čokolade, rože in nakit so še vedno med najbolj priljubljenimi darili, ki si jih izmenjamo na valentinovo. Vse več ljudi pa se odloča za unikatna in kreativna darila, ki odražajo njihov osebni stil in odnos.

V Cvetličarni Aralija smo združili tradicionalno s sodobnim in za vas pripravili pester izbor zanimivih in kreativnih šopkov, lončnic, aranžmajev, namiznih dekoracij in drugih cvetličnih kreacij s pridihom ljubezni. Letošnja posebnost v naši valentinovi ponudbi so povoščene vrtnice - sveže vrtnice potopljene v vosek, ki pritegnejo pogled s svojim posebnim in neobičajnim izgledom.

Obiščite nas in izberite katerega od pripravljenih izdelkov ali pa nam zaupajte svoje ideje in predloge in za vas bomo ustvarili unikatno valentinovo darilo popolnoma po vaših željah.

Ne glede na to, ali izberete klasični šopek rdečih vrtnic ali edinstven aranžma iz najljubših rož vaše ljubljene osebe, bomo poskrbeli, da bo vaše valentinovo darilo res posebno in z jasnim sporočilom ljubezni.

Nekaj idej za valentinova darila najdete v fotogaleriji.

Cvetličarska dejavnost v času razglasitve epidemije