Valentinovo

"Nekaj je v zraku. Lepega. Nežnega. Mimobežnega. Nekaj je v zraku." (Tone Pavček)

Bliža se 14. februar. Valentinovo. Dan zaljubljencev. Dan, ko je v zraku ljubezen.

Z ljubeznijo so že od nekdaj neizbežno povezane cvetlice, ki s svojimi barvami, oblikami in vonjem pričarajo nasmeh na vsakem obrazu. V cvetličarni Aralija smo vam tudi letos pripravili pester izbor valentinovih šopkov in aranžmajev, s katerimi boste vašim dragim pokazali, koliko vam pomenijo.

Vendar rože niso zgolj lepa pozornost. Vsaka roža nosi svoje simbolno sporočilo, le izbrati morate tisto pravo. Vrtnica je po vsem svetu uveljavljena kot kraljica rož, tradicionalni simbol ljubezni in lepote. Kljub temu je ob tej priložnosti marsikatera druga cvetlica prav tako primerna. V cvetličarni Aralija vam bodo prijazne aranžerke z nasveti in predlogi pomagale priti do najlepšega valentinovega darila.

Obiščite nas v cvetličarni Aralija, kjer imate na izbiro številne že pripravljene aranžmaje. V primeru, da ne najdete ničesar, kar bi ustrezalo vašim željam, vam z veseljem ustvarimo dekoracijo po vašem okusu. Če ste valentinovo darilo že kupili, ga prinestite s seboj. Posamezne cvetove ali šopke bomo na kreativen način aranžirali skupaj z vašim darilom. Naj bo vaše ljubezensko sporočilo nepozabno!

Cvetličarska dejavnost v času razglasitve epidemije