Posebna ponudba nagrobnih sveč in ikeban za 1. november

*PONUDBA NI VEČ AKTUALNA


Bliža se 1. november, dan spomina na mrtve. V tem času se še bolj kot običajno posvetimo ureditvi grobov naših najbližjih, k čemur običajno spada prižiganje nagrobnih sveč ter krašenje grobov z ikebanami in nagrobnimi aranžmaji.

Komplet sveč Mojca 5 + 1 GRATIS

V Cvetličarni Aralija smo za vas pripravili posebno ponudbo nagrobnih sveč, v kateri dobite komplet sveč Mojca 5 + 1 GRATIS le za 17,50 EUR. Akcija velja do razprodaje zalog, aranžiranje sveč pa ni vključeno v ceno.

/images/temp/header-/svece2021-20-croped.jpg

Če bi letos želeli na grobno mesto postaviti kakšno drugačno svečo, boste v naši redni ponudbi nagrobnih sveč našli številne druge klasične in bolj ekološke sveče, kot so bio razgradljive sveče, solarne sveče, steklene sveče ter keramične in alu sveče. Celotno ponudbo nagrobnih sveč si lahko pogledate TUKAJ.

Naročite ikebano za 1. november

Poleg nagrobnih sveč in urejenih nasadov na grobnih mestih predstavljajo ikebane in nagrobni aranžmaji čudovit način, kako ohraniti spomin na svoje najbližje ob 1. novembru in kasneje.

Ker veliko ljudi začne z urejanjem grobov že tedne pred prazniki, smo v Cvetličarni Aralija začeli s sprejemanjem naročil za izdelavo ikeban in nagrobnih aranžmajev iz naše ponudbe ali po vaših željah. Nekaj vzorčnih primerov najdete TUKAJ.

/images/temp/header-/img3721.jpg

Vabljeni, da nas čimprej obiščete na Cesti XIV. divizije 42a pri vhodu na pokopališče Pobrežje ali v kiosku Cvetličarne Aralija na pokopališču Dobrava in si tako pravočasno zagotovite unikatno ikebano ali nagrobni aranžma ter komplet nagrobnih sveč Mojca.

Cvetličarska dejavnost v času razglasitve epidemije