Šopki

Šopki za vsako priložnost

Potrebujete šopek za rojstni dan, valentinovo, materinski dan ali dan žena? Iščete sanjski poročni šopek ali bi radi nekomu s šopkom rož le polepšali dan? V Cvetličarni Aralija vam pripravimo unikatne cvetlične šopke najrazličnejših velikosti, barv in oblik za prav vsako priložnost. Pri tem uporabljamo dnevno sveže cvetje, zelenje ter zanimivime dekorativne elemente.

Pri izdelavi šopkov lahko cvetličarke Cvetličarne Aralija izrazimo svojo kreativnost in  pustimo domišljiji prosto pot, vendar pri tem vedno upoštevamo vaše želje in pričakovanja. 

Poročni šopki, aranžmaji in dekoracija

Poroka je najbolj romantično dejanje vašega življenja in romantike brez cvetja zagotovo ni. Cvetje na poroki naredi ta dan poseben in nepozaben. Ustvarja svečano vzdušje, ne samo na matičnem uradu in v cerkvi, ampak sodi tudi na svečano poročno mizo, nevestin in ženinov avtomobil in še kam.

Obstajajo trije osnovni tipi poročnih šopkov: okrogel šopek, dolg padajoč šopek in šopek, ki si ga nevesta poda preko roke. Bolj drzne neveste bodo morda izbrale modernejše in bolj nenavadne oblike, npr. šopek v obliki krogle, šopek v obliki torbice ali celo venček.

Obiščite našo cvetličarno in z veseljem se bomo popolnoma posvetili vam in vašim željam pri oblikovanju popolnega poročnega šopka in ostale dekoracije.

Izbor fotografij šopkov za različne priložnosti ter poročnih šopkov, aranžmajev in druge dekoracije si lahko pogledate na spodnjih povezavah.

Cvetličarska dejavnost v času razglasitve epidemije